AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine, u ponudi ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi. 

Za decu tu su mini klub (3-6 godina), dečiji klub (7-12 godina), teens klub (13-17 godina), mini disko, bazen, animacije i sportske aktivnosti.

Plaža

Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, sa zonom plitke vode i zonom duboke vode koja privlači zaljubljenike u podvodni svet. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu.

Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.

Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta. 

Plaća se:  telefon, room service, minibar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i dva a la carte restorana – Zeina (orijentalna kuhinja) i Luca Toni (italijanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, Pirates Bar, London Pub i Sky Lounge. U koncept su uključeni sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u periodu 00:00-10:00, nargila i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizerski salon, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.  

Sport i zabava

Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe, dečiji bazen sa mini akva parkom, akva park sa 7 tobogana. Relax bazen i bazen za decu sa malim akva parkom se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), bilijar, streličarstvo, teretana, stoni tenis, odbojka, dva teniska terena, Wi Fi internet, razne animacije, i predstave tokom večeri.

Plaća se:
osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Zabavni sadržaji u kojima gosti mogu uživati su: 4 bazena (greju se tokom zime), dečiji bazen sa mini aqua parkom, akva park sa 7 tobogana. Bilijar, streljaštvo, teretana, odbojka i dva teniska terena, razne animacije, i predstave tokom večeri. U restoranu postoji deo za bebe i decu. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, ronjenje i oprema za ronjenje. 

Za najmlađe

Hotel nudi mini club za decu od 3-6 godina, kao i kid’s club za decu od 7-12 godina, sa multilingvalnim programima za decu. U restoranu postoji deo za bebe i decu, igralište i bazen sa akva parkom, mini disco, turniri u mini-fudbalu. 
Plaća se: čuvanje dece (na zahtev)

Spa & wellness

Spa & wellness

Gostima je u okviru Spa centra na raspolaganju korićšćenje teretane besplatno.

Plaća se: 
sauna, parno kupatilo, masaže kao i svi tretmani za negu tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,297" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }