Lokacija

Hotel je se nalazi u prelepom mestu Gumbet. Udaljen je oko 4 km od centra Bodruma i oko 35 km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Asteria Bodrum Resort pripada istoimenom lancu hotela sa 5 zvezdica. Nalazi se u Gumbetu, oko 35km od aerodroma Milas i oko 4 km od centra Bodruma. Izgrađen je 1999. godine, a poslednji put renoviran 2014.

Hotel se prostire na površini od 38 000m² i ima 496 soba, 1 glavni i 3 a la carte restorana, nekoliko barova (pool, beach, relax, disco…). Ne dozvoljava boravak ljubimaca.

U okviru hotela nalazi se mini market, butik, frizer, fotograf, rent-a-car, juvelirnica, a za najmlađe tu je igralište, mini disko, kids club ( 4 – 7 godina) i Jokers club (8 – 12 godina).

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 200m dugoj  peščanoj plaži. Ima dva pristaništa i jedan sa paviljonima ( u funkciji su u zavisnosti od vremenskih uslova). Suncobrani i ležaljke su uključene u ultra all inclusive koncept.

Plaćaju se : paviljoni na plaži i ostalo van koncepta.

Smeštaj

Asteria Bodrum Resort raspolaže sa 3 tipa soba : Standard (pogled kopno ili more), Standard Bunk Bed i Family.

Sve sobe poseduju balkon ili terasu, sef (besplatno), LCD TV, mini bar, pod sa keramičkim pločicama, bademantilom i papučama, fenom za kosu, WiFi konekcijom, centralnom klimatizacijom.

Standardne sobe imaju površinu od 23m² i imaju po jednu spavaću, dok family sobe imaju površinu od 36m² i 2 spavaće sobe.

Plaća se : telefon, fax, fotokopiranje i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga je na bazi Ultra All Inclusive  – doručak , ručak, večera, ponoćna užina po principu švedskog stola, užina, pecivo, gozleme, kafa i pite, čaj.

Doručak se služi od 07:00 do 10:30, ručak od 12:30 do 14:30, večera od 19:00 do 21:30, a ponoćna užina od 23:00 do 05:00 u glavnom restoranu.

Gozleme se služe u periodu od 11:00 do 17:00 na plaži, a čaj na pool baru od 17:30 do 18:30..
Takođe postoje dijetalni i dečiji meni za vreme ručka i večere.

Plaćaju se: uvozna pića, kokteli, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Plaćaju se:  medicinske usluge, vešernica i čuvanje dece.

Usluga

Ultra All inclusive

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen na otvorenom, dečiji bazen i aqua park, kao i relax bazen za osobe starije od 15 godina. U zatvorenom prostoru ima bazen za odrasle i decu.

Stoni tenis, muzika uživo, tematske večeri i show program, aniamcija i sportske aktivnosti, ne motorizovani sportovi na vodi.

Plaćaju se: game room, časovi tenisa i osvetljenje terena, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, fitnes centar, sauna.
Plaćaju se: SPA, masaže i tretmani, kao i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.