Lokacija

Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od centra i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je renoviran (bivši hotel Golden 5 Club) i otvoren u martu 2022. godine, sastoji se od 3 dvospratne glavne zgrade i u ponudi ima 400 smeštajnih jedinica. Deo je kompleksa Blend City. U sklopu hotela je jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi koji se prostire na površini od 26.015m(sa viiše od 36 tobogana), a gostima su pored raznih zabavno-sportskih sadržaja na raspolaganju i brojni restorani i barovi. 

Za decu tu su aqua park, bazen, animacija, igralište, diskoteka.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Do plaže koja se nalazi oko 900m od hotelske zgrade vozi besplatno šatl prevoz.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 400 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, fen za kosu.
Standardne sobe su veličine oko 40mi imaju pogled na baštu. 
Standardne sobe sa francuskim balkonom su veličine oko 30m2.
Porodične sobe su veličine oko 40mi imaju pogled na baštu ili bazen. 
Plaća se: room service, mini bar, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su lokalna alkoholna bezalkoholna pića i užine. Hotel u ponudi ima glavni restoran Fenti, Beach Restaurant i Themed Restaurant (orijentalna kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Aqua Park Bar, Pool Bar, Shinx Chill Out i Beach Bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, apoteka, doktor, menjačnica, parking, limuzina.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle, dečiji bazen, aqua park, boćanje, teren za fudbal, teren za tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.

HURGADA - EGIPAT

BLEND CLUB AQUA RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,279" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }