Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Nabq Bay, oko 13km od Shark’s Bay i oko 7km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel u ponudi ima 324 smeštajne jedinice raspoređene u trospratnoj zgradi. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova. Zbog svog luksuza, sadržaja i kvalitetne usluge predstavlja dobar izbor za goste svih uzrasta. 

Za decu tu su dva dečija bazena, dečiji klub Hippo (3-12 godina).

Plaža

Hotel ima 200m široku plažu sa 120m dugačkim pontonom. Jedan deo je sa koralnim grebenom a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana, peškira ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 324 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – The Market, Beach Grill Restaurant, Fellini (italijanski restoran) i Red Sea Wharf. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pilli Pilli Pub, Central Park Pool Bar i Family Pool Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Limuzina, sala za sastanke, menjačnica, doktor, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 4 bazena za odrasle, 2 bazena za decu, teren za tenis, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, bilijar.

Spa & wellness

Plaća se: masaže, salon lepote, frizerski salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.