CLUB ASTERIA BELEK

Lokacija

Nalazi se u Beleku na samoj plaži, oko 6km od Kadriye, oko 10km od centra Beleka, oko 25km od aerodroma Antalija i oko 33km od centra Antalije.

Opšti podaci

Tui Magic Life  Belek (bivši Club Asteria Hotel ) je otvoren 1994, a poslednji put renoviran 2014. godine. Prostire se na površini od 125.000m2. Smeštajni kapaciteti raspoređeni su u 20 dvospratnih i trospratnih vila. Ukupno ima 594 soba (502 standardne sobe od kojih je 6 soba prilagođeno osobama sa posebnim potrebama i 92 family sobe). Tu su još i glavni restoran, 4 à la carte restorana (kineski, italijanski, turski i riblji), 7 barova i diskoteka.

Za decu tu je mini klub (4-12 god.), junior klub (13-16 god.), igralište, trambolina, mini disko i dečiji bife u glavnom restoranu. U hotelu postoji radnja u kojoj se može kupiti sve za bebe.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 250m dugu peščano – šljunkovitu plažu sa dokom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve standardne sobe poseduju kupatilo sa tušem, fen za kosu, sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava vodom, sokovima i pivom), satelitsku TV, centralnu klimu, pločice na podu, terasu, balkon ili francuski balkon, Wifi.

Plaćaju se: telefon, room service.

Standardne sobe su veličine oko 24m2, a porodične (family) sobe imaju oko 46m2 i čine ih dve sobe odvojene vratima.

Hrana i piće

Usluga je  Magic Life -samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, večera, noćne užine. U konceptu su i turske palačinke, waffel,  užine,  kolači i sladoled u  određenim barovima, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića, à la carte restoran (jednom u toku boravka besplatno jedan od restorana uz rezervaciju).

Plaćaju se: uvozna i luksuzna alkoholna pića, sva flaširana pića, à la carte restorani (osim jednom, uz rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Alkohol se ne služi osobama mlađim od 18 godina.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, fotograf, šoping centar (butik, juvelir, tepisi, koža, suveniri, mini market), pranje veša i hemijsko čišćenje, faks, rent-a-car.

Sport i zabava

Otvoreni bazeni sa jacuzzi, relaks bazen, bazen pored plaže, odvojeni bazen za decu sa jednim toboganom, bioskop, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, fitness centar, aerobik, step, streljaštvo, pikado, bilijar, vazdušna puška, 3 teniska terena i oprema za tenis, skvoš, snorkling (za odrasle), nemotorizovani sportovi na vodi, dnevne i noćne animacije, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: osvetljenje teniskih i skvoš terena, časovi tenisa, stoni fudbal, motorizovani sportovi na vodi, katamaran.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: masaže, piling, tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CLUB ASTERIA BELEK