CRYSTAL BOUTIQUE BEACH & RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku, Boğazkent na svojoj plaži, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren je 2018. godine se prostire na 8 525m². Ukupno ima 76 soba, od čega su 72 standardne i 4 superior sobe. Sobe su raspoređene u 14 dvospratnica.

Check-in  i check-out se obavljaju u hotelu Crystal Family Resort & SPA koji je udaljen 2 minuta pešaka od Crystal Boutique hotela. Gosti ovog hotela mogu da koriste sve sadržaje Crystal Family hotela, između kojih postoji shuttle bus prevoz na svakih 30 minuta od 7 ujutru do 11 uveče.

Plaža

Hotel ima svoju 50m dugu peščano-šljunkovitu plažu, ali i deli veću plažu sa hotelom Crystal Family Resort & Spa. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Peškiri se uz depozit uzimaju u hotelu Crystal Family.

Smeštaj

Standardne sobe imaju keramički pod, balkon, split klimatizacija, satelitska TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima i pivom), sef, fiksni telefon, wireless internet, protivpožarni alarm i aparat. U kupatilu su obezbeđeni telefon, fen, tuš.
Superior sobe se sastoje iz dve odvojene sobe od kojih jedna ima francuski ležaj, a druga dva single kreveta. Superior sobe imaju jedno kupatilo, i imaju iste sadržaje kao i standardne sobe.
Standardne sobe su veličine 21m², dok su superior sobe 44m².
Plaća se: room service.

Hrana i piće

Samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu koji se nalazi u Crystal Family hotelu: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večera. Jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, ponoćne užine, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Svi obroci se služe u Crystal Family hotelu dok je u Crystal Boutique hotelu od 12:00 do 16:00 otvoren Snack restoran. Crystal Boutique hotel takođe ima Pool Bar.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (osim 1 u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

U restoranu je obavezna odgovarajuća odeća.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena bazena (1 veliki i 1 đakuzi bazen), dok u hotelu Crystal Family može koristiti sve sadržaje uključujući i aqua park i zatvoreni bazen, kao i SPA. U Crystal Family hotelu takođe mogu koristiti teniski teren, košarkaški teren, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, mini golf, pikado, bioskop.

Plaćaju se: igraonica, video igrice, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, golf.

Spa & wellness

Hotel koristi SPA centar hotela Crystal Family koji poseduje: Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parno kupatilo, šok-tuš.

Plaćaju se: masaže, piling.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH & RESORT