DIAMOND OF BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi na oko 1km od Bodruma i oko 35km od aerodroma Milas u Bodrumu. 

Opšti podaci

Hotel je udaljen oko 1km od Bodruma i oko 35km od aerodroma Milas u Bodrumu.  Izgrađen je  2005. godine, a poslednji put renoviran 2015.godine.Zauzima površinu od 5.500 m². Hotel raspolaže sa ukupno 214 smeštajnih jedinica. Tu su još i glavni restoran, a la carte restoran i nekoliko barova ( Roof Bar, Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, Snack Bar).

Za najmlađe je tu mini klub za za decu od 0 – 12 godina, dečiji bazen, igralište. 

Plaća se : čuvanje dece.

Plaža

Od privatne peščano-šljunkovite male plaže deli ga ulica, ispod koje se nalazi tunel koji goste vodi na plažu.  Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne doplaćuju dodatno. 

Smeštaj

Sve sobe u hotelu imaju: klima uređaj, Wi-fi internet (u pojedinim sobama koje su bliže recepciji), TV, minibar ( dopunjuje se dnevno samo vodom), telefon, fen i sef.
Standard sobe su veličine 19m², dok family sobe imaju 38m².

Plaća se: room service, 

Hrana i piće

Hotel ima uslugu Ultra all inclusive:  Samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U sklopu hotela nalazi se “Beach bar” (10:00 – 18:00h), “Pool bar” ( 10:00- 24:00h) i “Lobby bar”.

Plaća se: Sva uvozna i energetska pića, a la carte restoran uz prethodnu rezervaciju (besplatno je jednom u toku boravka).

Ostali sadržaji

Doktor ( po pozivu), servis za pranje veša, fax, minimarket, frizer. Hotel nudi i uslugu čuvanja beba ili dece po ceni od oko 10eur na sat.

Sport i zabava

Hotel poseduje otvoreni bazen, zatvoreni bazen, disko, takođe hotel nudi razne animacije u toku dana, a gosti mogu uživati i u fitnesu, stonom tenisu, bilijaru, pikadu. Besplatan Wi-Fi internet u javnim prostorijama i u pojedinim sobama koje su bliže recepciji. 

Plaćaju se: svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Za najmlađe

Za decu tu su mini klub,igralište, dečiji bazen. 

Plaća se: čuvanje dece.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitness centar.

Plaćaju se: masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 

DIAMOND OF BODRUM