Lokacija

Nalazi se u Hadabi, oko 5km od Naama Bay i oko 7km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1994. a poslednji put renoviran 2009. godine. Čini ga osam dvospratnih i trospratnih zgrada sa ukupno 223 smeštajnih jedinica. Hotel je izgrađen u mavarskom stilu.
Domina Coral Bay Oasis je deo hotelskog kompleksa Domina Coral Bay koji čini još šest drugih hotela. Svaki od njih ima svoj deo na plaži, restoran, lobi i barove kao i bazene ali imaju i zajedničke sadržaje koje mogu da koriste gosti bilo kog od ovih 7 hotela.
U centru kompleksa je i Pleasure Island – šetačka zona za sve goste kompleksa Domina Coral Bay. Tu se nalazi oko 90 prodavnica, 3 a la carte restorana, Mosaique Cafe i Stargate Discoclub, frizerski salon, apoteka, supermarket kao i razni drugi sadržaji. 

Za decu ti su mini klub (4-12 godina), igralište i bazen.

Plaža

Hotel ima plažu dužine 440m (glavna plaža kompleksa Domina Coral Bay). Ulaz u more je postepen, sa koralima, pa je olakšan prelaz preko korala pontonima. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na obe plaže.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 223 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, fen za kosu. Sobe su veličine 37-46mi imaju pogled na more ili baštu. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko barova.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent-a-car, prodavnice, limuzina, usluga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, Souk Oriental Market, Pleasure Island. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima animaciju, Wi-Fi internet, odbojku na plaži, fudbal na plaži. Gosti hotela mogu da koriste glavni bazen za decu i odrasle kao i bazen Pool 55 u hotelu Domina Coral Bay Aquamarine.

Plaća se: sportovi na vodi, kazino. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.