GREEN BEACH RESORT

Lokacija

Nalazi se oko 25km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1995. godine a poslednji put renoviran 2016. godine. Zauzima površinu od 66.000m2 i sastoji se od glavne i dve aneks zgrade, u ponudi ima 479 smeštajnih jedinica. Nalazi se u prelepom zalivu Gundogan, okružen sa dosta zelenila. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova.

Za decu tu su mini klub (4-12 godina), mini disko, igralište i bazen.

Plaža

Hotel ima svoju plažu dugačku 600m i 300m dugačak ponton. U hotelu se nalazi i lift koji vodi direktno do plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 479 smeštajnih jedinica od kojih se 168 nalazi u glavnoj zgradi (standardne sobe i apartmani), 125 u jednoj aneks zgradi (standardne sobe) i 186 u drugoj aneks zgradi (standardne i porodične sobe). Sve sobe imaju SAT LCD TV, klima uređaj, fen za kosu, većina soba ima balkon, mini bar (samo voda). Club room se nalaze u aneks zgradama i mogu imati pogled na more ili baštu. Hotel room se nalaze u glavnoj zgradi i mogu imati pogled na more ili na baštu. Club family room nalaze se u aneks zgradi i imaju dve sobe.

Plaća se: telefon, sef, room service. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni i dva a la carte restorana – Italian i Otoman. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Pool Bar Aqua, Snack Pool. Beach Bar i Tea Garden. U koncept su uključeni i užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, dotor, prodavnice, internet kafe, rent-a-car, fotograf, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel ima 4 bazena (jedan sa toboganima) i svi imaju deo za decu, zatvoreni bazen, fitnes centar, teniski tereni, košarkaški tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, mini golf, Wi-Fi internet u lobiju. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GREEN BEACH RESORT