IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR

Lokacija

Hotel Iberostar Royal El Mansour je udaljen oko 1 km od centra Mahdije, oko 50 km od aerodroma u Monastiru, oko 215 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel pripada poznatom lancu Iberostar Selection i otvoren je 2010. godine. Raspolaže sa 447 soba, od kojih su, između ostalih tipova, i 4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Tu su i restoran ‘I olivier’, tuniški restoran ‘Al Sofra’, kao i barovi na plaži i kraj bazena.

Za decu, hotel nudi mini klub (4-12) i klub za tinejdžere.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Nalazi se na svojoj privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i bar na plaži, gostima hotela besplatni su za korišćenje. Za peškire se ostavlja depozit.

Smeštaj

Poseduje 447 soba, sa pogledom ka moru ili ulici. Veličina standardnih soba je oko 26m², a porodičnih oko 46m².
Hotel ima i sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.
Svi tipovi soba imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, klimu, bade mantil i papuče, fen za kosu, TV, telefon, sef, internet.

Plaća se:  mini bar (dopunjuje se pri dolasku),

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:00-10:00), kasni doručak (10:00-12:00), ručak (12:30-14:30), večera (18:30-21:30), užine (10:00-00:00). Tokom večere služe se voda, pivo i lokalna vina, bez doplate.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent a car, servis za pranje i peglanje veša, doktor, konferencijska sala, salon lepote.

Sport i zabava

Otvoren i zatvoren bazen, tenis, stoni tenis, boćanje, odbojka, fitnes, soba sa kompjuterskim igricama, mini golf, kuglanje.

Za najmlađe

Za decu tu je mini klub za decu od 4 do 7 godina, maxi klub za decu od 8 do 12 godina i klub za tinejdžere.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, tretmani i sve ostalo van koncepta

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR
Katalog leto 2020