Lokacija

Hotel se nalazi u Maya Bay, oko 10km od Naama Bay i oko 20km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel se nalazi nedaleko od starog dela grada, na pešačkoj udaljenosti, gde se mogu naći brojni tradicionalni kafići, restorani i prodavnice. Hotel u ponudi ima restorane, barove i bazene, a zbog svog sadržaja predstavlja dobar izbor za goste svih uzrasta. 

Za decu tu su dečiji klub i igralište.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulazom u more, preporučuje se obuća za plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 263 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu. 
Superior sobe (oko 36m2) – imaju pogled na baštu. 
Deluxe sobe (oko 36m2) – imaju pogled na more.
Junior suite (oko 52m2) – sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe, imaju pogled na more ili bazene. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Coupole (glavni restoran), Blue Marine, Toscana (italijanski restoran) i Ali Baba (orijentalna kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Pappagalio Lobby Bar i Borsalino Pub. 

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena, zatvoreni bazen, aerobik, vaterpolo, odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: bilijar, teren za tenis, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.