IMPERIAL SHAMS ABU SOMA

Lokacija

Nalazi se oko 50km od centra Hurgade i oko 45km od aerodroma. 

Opšti podaci

Lepo uređen kompleks u zalivu Soma bay, sastoji se od petospratne glavne zgrade u obliku slova U. Hotel ima 322 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Zbog svoje lokacije preporučuje se ljubiteljima sportova na vodi (kajting, jedrenje na dasci…). 

Za decu tu su dečiji bazen,mini klub, igralište, mini disko, dečiji meni i animacije.     

Plaža

Hotel se nalazi na lepoj peščanoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona sa plitkom vodom oko 100m. 
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel ima ukupno 322 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar, balkon/terasu/verandu, fen za kosu. 

Plaća se: telefon, room serivce. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima dva a la carte restorana – Portofino (italijanska kuhinja) i El Khan (orijentalni restoran) i nekoliko barova. U koncept su uključeni čaj, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

 Usluge pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice, rent-a-car, banka, konferencijska sala, internet cafe, nargila.

Sport i zabava

Hotel ima 3 bazena za odrasle i 1 bazen za decu (jedan bazen se greje u toku zime što je promenljivo u zavisnosti  od vremenskih prilika i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Gostima su na raspolaganju razne dnevne animacije, tenis, stoni tenis, odbojka, bilijar, aerobik, vaterpolo, pikado.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, jahanje, sportovi na vodi, ronjenje, pecanje, internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Plaća se: sauna, jacuzzi, masaže i tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,297" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }