KEFALUKA RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 25km od centra Bodruma i oko 60km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009. godine a poslednji put renoviran 2011. godine. Zauzima površinu od 50.000m2 i ima 384 sobe. U ovom luksuzno opremljenom hotelu gostima je na raspolaganju 5 à la carte restorana kao i nekoliko barova, 9 bazena i akva park.

Za decu tu su mini club (za decu uzrasta 4-12 godina) i klub za mlade (za uzrast 12-18 godina), aqua park, vodeni park bazeni.

Plaža

Hotel ima svoju 440m dugu plažu sa 1.000m2 dugačkim pontonom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

Hotel ima sa 384 sobe i sve imaju balkon ili
terasu, klima uredjaj, fen, mini bar (voda – obična i gazirana, sokovi i
pivo – dopunjuje se svaki dan), set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV,
radio.

Standardne sobe  su veličine 27m2, deluxe sobe imaju 36m2, dok su family sobe između 30m2 i 34m2.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju 5 à la carte restorana (kineski, italijanski, meksički, turski i riblji restoran), i nekoliko barova. U periodu 24:00-07:00 je samo usluga hrane dostupna u restoranu “Zuzu”.

Plaća se: à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Doktor, prodavnice sa suvenirima, market, fotograf, frizer, menjačnica, usluge transfera, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Hotel u svojoj ponudi ima 9 bazena, od čega je 6 za odrasle (5 na otvorenom, 1 zatvoreni), i 3 bazena za decu (2 na otvorenom i jedan zatvoreni), aqua park, fitness centar, teniski tereni, fudbal, skvoš, odbojka na plaži, košarka, streličarstvo, stoni tenis, bioskop, pikado, bilijar, dnevna i noćna animacija, Wi-Fi internet.

Plaća se: motorizovani sportovi na vodi, osvetljenje za teniski i fudbalski teren, kuglanje.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, deo za relaksaciju, zatvoreni bazen, vitamin bar.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

KEFALUKA RESORT