KEMPINSKI BARBAROS BAY

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Mugla, oko 15km od centra Bodruma i oko 38km od aerodroma u Bodrumu.

Opšti podaci

Prostire se na 70.000m², otvoren je 2005. godine i poseduje ukupno 173 smeštajne jedinice. U hotelu postoji nekoliko restorana, jedan glavni i 4 a la carte restorana. 

Za decu je tu je Kids Club za decu do 12 godina. Postoji i mogućnost čuvanja dece uz prethodnu rezervaciju i doplatu. 

Plaža

Hotel ima prostranu plažu koja ima plavu zastavicu. Na plaži postoji bar, gde se gosti mogu poslužiti. Plaža je razdvojena na dva dela – porodična i „Silent Beach“ (plaža samo za odrasle, decu preko 16 godina). Na plaži se ne doplaćuju ležaljke, suncobrani i peškiri. 

Smeštaj

Standardne sobe se nalaze na različitim spratovima i imaju delimičan pogled na more. Sve standardne sobe imaju: balkon ili terasu, kupatilo i WC, klimu, ventilator, LED TV, telefon, mini bar, sef, fen. U ovoj sobi nije moguće dodati dodatni ležaj, niti krevetac za bebe. Veličine su 29-34m². 

Superior sobe su takođe na različitim spratovima i delimičnim pogledom na more. Sve imaju balkon ili terasu, kupatilo i WC, klimu, ventilator, LED TV, telefon, mini bar, sef, fen, besplatan Wi-Fi. U ovu sobu se može dodati krevetac i dodatni ležaj. Veličine su 35m².
Deluxe sobe imaju pogled na more, i sve sadržaje kao i superior sobe, veličine su 35m².
Grand Deluxe sobe imaju spektakularan panoramski pogled na more. Sve imaju balkon ili terasu, i ostale sadržaje kao i drugi tipovi soba, i veličine su 40m².
Junior Suite sobe su veličine od 45-55 m². Sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka sa terasom i pogledom na more. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – doručak i/ili večera, (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku obroka. 

U hotelu postoji nekoliko A la carte restorana – italijanski, vijetnamski, turski, i restoran pored bazena koji služi koktele, frapee i slično. Tu je i nekoliko barova u kojima gosti mogu uživati. 
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna pića i sve van koncepta i van obroka koji su uključeni.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Spa & wellness

Bogati Spa centar prostire se na površini od 5.500m². Obiluje brojnim sadržajima: 14 zatvorenih soba za tretmane i 2 zone na otvorenom, kao i jedna na plaži, zatvoreni bazen, đakuzi, dva turska kupatila, 2 saune i 2 parna kupatila. Deca ispod 12 godina mogu koristiti usluge Spa centra samo do 16 časova. 

Tu je takođe i fitness centar – teretana, yogaa, pilates, kao i usluga personalnih trenera. Usluge fitness centra mogu koristiti gosti stariji od 16 godina. 
Plaća se:  tretmani za negu lica i tela, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

KEMPINSKI BARBAROS BAY