LADONIA HOTELS ONDERHAN

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Ortakent, oko 10km od centra Bodruma i oko 50km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je klubskog tipa i ima 102 sobe koje su raspoređene u nekoliko dvospratnih objekata. Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju te je preporuka za miran odmor. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen, Spa centar i nekoliko barova.

Za decu tu su dečiji bazen i mini club.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen za kosu, mini bar (samo voda), klimu, televizor, sef i kupatilo. 
Standardne sobe su površine 20m2, a family sobe su površine 25m2

Plaća se: room service, telefon i sef.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana na raspolaganju su i Snack bar, Pool bar. U okviru koncepta usluge su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glavnom restoranu kao i užine na određenim mestima u određeno vreme.

Plaća se: premium, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Market, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, bazen za decu, a od ostalih animacija tu su bilijar, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, tenis , košarka, mini fudbal, kao i druge dnevne i večernje animacije.

Plaća se: bilijar, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaža i svi ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LADONIA HOTELS ONDERHAN
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }