LONICERA PREMIUM HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Türkler,  oko 22km od centra Alanje i oko 100km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel se otvara u aprilu 2020. godine. Zauzima površinu od 10.000m, ima šestospratnu glavnu zgradu i 170 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazen, nekoliko restorana i barova. 

Hotel je samo za odrasle (+18).

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu, Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel ima 170 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler, sef, mini bar. Standardna soba je veličine oko 33m

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima glavni i dva a la carte restorana – Seafood i Vino Steakhouse. Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Lobby Bar, Beach Bar i Disco Bar. U koncept su uključene i užine, gozleme (u periodu 01jun -15 oktobar), kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Diskoteka, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel ima jedan bazen na otvorenom i jedan zatvoreni, dva džakuzija, dnevne i noćne animacije, stoni tenis, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, fitnes centar, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo(hamam), sauna.

Plaća se: masaže, pilinzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LONICERA PREMIUM HOTEL