Lokacija

Nalazi se mestu Meşelik, oko 20km od centra Bodruma i oko 15km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u maju 2018. godine, zauzima površinu od 110.000m2. Ovaj luksuzno opremljen hotel ima 10 tipova soba raspoređenih u 13 četvorospratnih blokova, sve sobe imaju direktan ili delimičan pogled na more. Gostima je na raspolaganju 9 bazena, aqua park sa 6 tobogana, 7 à la carte restorana i 11 barova.

Za decu tu su dečiji bazen, akva park, Kijo Club, mini disco i mini pozorište, igralište, kao i specijalizovane redionice u mini clubu. U okviru hotela postoji čitav koncept za bebe na zahtev.

Plaća se :  čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima oko 1km dugu plažu sa  belim peskom ( Joy Beach, Escape Beach, Indigo Beach Club +16, Secret Beach) i pontonom dužine 1.850m2. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Plaća se: paviljoni .

Smeštaj

Hotel raspolaže sa više tipova smeštajnih jedinica od kojih svaka ima centralnu klimu sa mogućnošću individualne kontrole, ketler i Nespresso aparat za kafu, SAT LCD TV, sef, Wi-Fi internet, fen za kosu, mini bar, bademantil i papuče, luksuznu kozmetiku u kupatilu, mogućnost biranja jastuka i dušeka, peglu i dasku za peglanje. Sve sobe mogu imati delimičan ili direktan pogled na more.

Superior sobe imaju površinu od 45m2   imaju jedan francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. 

Deluxe sobe  su površine 55m i imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i dve sofe.
Terrace sobe  su površine 50m i imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta (sobe sa direktnim pogledom na more) i sofu. Sobe sa direktnim pogledom na more imaju na terasi jacuzzi i ležaljke, dok sobe koje imaju delimičan pogled na more imaju na terasi kadu i ležaljke.
Laguna superior sobe  su površine 45m i imaju jedan francuski krevet  i jednu sofu i direktan pristup bazenu koji se greje sa terase.
 ležaljke.
Laguna deluxe sobe  su površine 60m i imaju jedan francuski krevet  ili dva pdvojena kreveta i dve sofe i direktan pristup bazenu koji se greje sa terase. 
Indigo Clubber Terrace sobe  su površine 42-70m i imaju jedan francuski krevet , direktan pogled na more, kao i kadu na terasi.  Ove sobe imaju poseban unutrašnji dizaj predviđen samo za odrasle.
Indigo  Laguna Clubber sobe  su površine 50m i imaju jedan francuski krevet  i direktan pristup  zajedničkom bazenu sa terase. Ove sobe imaju poseban unutrašnji dizaj predviđen samo za odrasle.
Porodične sobe  su površine 65m i imaju jednu sobu sa francuskim krevetom i drugu sobu sa odvojenim krevetima, 2 televizora, jedno kupatilo. odrasle.
Family corner suite  su površine 95m2 površ imaju dve odvojene spaveće sobe, jednu dnevnu sobu, 3 televizora, dva kupatila i u zavisnosti od podtipa sobe delimičan ili direktan pogled na more i kadu ili jacuzzi na terasi.
Od ostalih tipova soba i vila koje spadaju u Lujo edition  tu su: laguna duplex family suite, forest room & suite, Jr. Citrus Villa, Citrus Villa, Pina Villa, Presidential Villa.
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Luxury   à la carte all inclusive. Hotel u ponudi ima 9 à  la carte restorana koje gosti mogu da koriste besplatno uz prethodnu rezervaciju– Koza, Asma, Alarga, Sorriso, El Gaucho, Shibori, Quinoa, Opa (+16) i Secret. , 11 barova: Chocolate bar, Lobby bar, Joy bar, Escape bar Pier Lotus, Indigo bar, Indigo Night bar, Sports bar, Fly-inn, Puppet Arena, Pablo Esco bar(+16) i poslastičarnica.

Plaća se: večera u restoranu El Gaucho, Shibori i Secret restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve što ne ulazi u koncept.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, izleti helikopterom, iznajmljivanje jahte, šoping centar, sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen, bazen za decu, Fly-Inn bazen, Joy Beach bazen sa morskom vodom, Indigo Beach Club  bazen, zatvoreni bazen za odrasle i zatvoreni bazen za decu, akva park sa 6 tobogana, kao i bazene koje koriste gosti vila i soba koje imaju direktan pristup zajedničkim bazenima (laguna deluxe sobe i laguna superior sobe). Od ostalih aktivnosti tu su dnevna i večernja animacija, uživo muzika, bioskop, diskoteka, game center, joga, pilates, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, kurs plivanja, kanu, stoni tenis, 4 teniska terena.

Plaća se: sportovi na vodi, banana, škola surfovanja, škola ronjenja, privatni časovi plivanja, časovi tenisa, pilates sa privatnim instruktorom, fitnes sa privatnim trenerom.

Spa & wellness

Zatvoreni bazen, fitness centar, parno kupatilo, sauna, slana soba.

Plaća se: hamam, tretmani za negu lica i tela, masaže, frizer, jacuzzi, lični trener.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LUJO HOTEL