MAXX ROYAL KEMER RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Kiriş na svojoj plaži, oko 6km od centra Kemera, oko 55km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Maxx Royal Kemer je luksuzan hotel koji se nalazi na lepoj lokaciji, okružen borovim šumama, nudi bogat sadržaj i odličnu uslugu za nezaboravan odmor. Hotel je otvoren 2014. godine.

Prostire se na 160.000 m². Ukupno ima 291 sobu smeštenu u glavnoj zgradi, Royal rezidencijalnim blokovima, Laguna aprtmanima i Beach vilama. U glavnoj zgradi su Land i Sea View apartmani, family apartmani su u rezidencijalnom delu, a ima i 3 tipa vila.

Hotel ima svoj poseban koncept all inclusive-a, nazvan ‘Maxx Inclusive’. Hrana se služi u nekoliko restorana. Glavni restoran je organizovan kao Azure Court koji obuhvata Azure Turk, Azure Italia, Azure Fish i Azure 24 deo. Gostima su uz neophodnu rezervaciju i doplatu na raspolaganju i tri a la carte Fine dining restorana (Bronze Steak House, Gastro by Alfredo Russo i Azure Japon). Tu su i poslastičarnica, čokolaterija, restoran na plaži, kao i 11 barova.

Za decu tu je akva park (12+), mini klub, Maxx Kids Land (1-17 godina), dečiji restoran, specijalni bebi koncept, bioskop.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 400m dugačku peščano-šljunkovitu plažu sa dokom i dva zaliva dužine od po 200m idealnih za kupanje i sunčanje u prelepom ambijentu. Tu je i 30m dugačka plaža za decu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe hotela su luksuznijeg apartmanskog tipa i poseduju balkon ili terasu, klimu, Wi-Fi internet, telefon, LCD TV, digitalni sistem za zaključavanje, digitalni sef, kupatilo sa tušem, jacuzzi, ogledalo za šminkanje, garderober, fen, maxxi bar, ketler sa setom za čaj i kafu, bade mantil, papuče.

Apartmani sa pogledom na more ili kopno – veličine oko 100m², nalaze se u glavnoj zgradi i prihvataju 3 odrasle osobe.

Porodični apartmani (pogled bašta ili more) – veličine oko 185m², nalaze se u rezidencijalnim blokovima. Imaju jednu dnevnu i dve spavaće sobe (u jednoj je bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena) i dva kupatila. Na terasi imaju jacuzzi. Prihvataju šest odraslih osoba i bebu

Maxx Laguna apartmani – imaju pogled ka bazenu i direktan izlaz na bazen sa terase, kao i jacuzzi na terasi. Mogu imati veličinu od 150m² (dnevna soba, spavaća; prihvata 3 odrasle, dete i bebu) i 250m² (u pitanju je duplex – dve spavaće sobe (u jednoj bračni, a u drugoj dva odvojena), dnevna soba i dve terase; prihvata 5 odraslih osoba, dete i bebu).

Plaća se: room service

Hrana i piće

Usluga Maxx inclusive traje 24h, podrazumeva pripremu hrane i pića uz pomoć vodećih brendova i ukusa. Azure Court je organizovan kao glavni restoran i sastoji se iz više delova odnoso 3 a la carte restorana gde se služe turski, italijanski i specijaliteti sa morskim plodovima. Gostima je na raspolaganju restoran Azure 24 koji radi 24 sata.
Hotel ima 3 a la carte Fine dining restorana BRONZE Steak House, Azure Japon i Gastro by Alfredo Russo (u kom hranu pripremaju šefovi nagrađivani Mišelinovom zvezdicom i koji je isključivo za starije od 12 godina). Otvoreni su od 19h do 23h i neophodna je prethodna rezervacija i doplata.

Takođe u ponudi je i poslastičarnica, čokolaterija, restoran na plaži, dečiji restoran u okviru Maxxi Land-a (pored dečijeg menija dostupan je i Hipp Baby meni), poslastičarnica sa ručno pravljenim sladoledom, 11 barova od kojih Jay Lounge radi 24 sata.

Za goste sa specifičnim potrebama, hotel nudi dijetalni meni, veliki izbor lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, određene brendove stranih alkoholnih pića (vodka, whisky, gin, rum, pivo, vino) 

Plaćaju se: premium pića, nargile, 3 à la carte restorana (potrebna prethodna rezervacija) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Plaća se : frizerski salon, lekar, servis za pranje i hemijsko čišćenje, butik, juvelir, optičar, market, cvećara, rent-a-car, fotografska radnja.

Sport i zabava

Akva park je na raspolaganju gostima starijim od 12 godina. Sastoji se od aqua park bara, jacuzzi bazena, različite vrste tobogana i prskalica, kao i dečijeg animacijskog bazena.

Hotel u ponudi ima i tri bazena  – glavni, laguna i bazen sa slanom vodom, koji se greje, kao i fintess centar.

Gostima hotela na raspolaganju su i različite vrste sportova i aktivnosti u kojima mogu učestvovati – grupni časovi plesa, vožnja kanuom, odbojka na plaži, fudbal, grupne ture biciklivima, košarka, boća, časovi yoge i meditacije, gimnastika i zumba u vodi, stoni tenis/ tenis, cross fit, kick box…

 Od večernjih programa tu su žurke u diskoteci i plaži, show programi sa živom muzikom, stranim plesačima i folklorom, akrobatama,

Plaća se : osvetljenje za teniske terene, parasejling, privatni časovi pilatesa, tenisa, plivanja, jet ski, iznajmljivanje biciklova, letnji kamp za decu i ostale usluge van koncepta.

Za najmlađe

Za najmlađe goste, u ponudi je Maxxi Land podeljen prema starosnoj dobi.

Smiling babies (1 – 3 godine) – spavaonica, specijalna igraonica, hrana za bebe, kolica…
Mini (4 – 7 godina) i Junior (8 – 12 godina) – aktivna soba, bioskop, igralište, spavaonica, bazen na otvorenom i zatvorenom, različite vrste igara i aktivnosti, mini disco.
Teen ( 13 – 17 godina) – soba sa kompjuterskim igricama.

Spa & wellness

AVEN Spa centar ima zatvoren bazen, dve saune, tursko kupatilo, tepidarijum, parno kupatilo, jacuzzi, slanu sobu, tuševe za masažu, sobu za odmor.

Plaćaju se: SPA butik, rezličite vrste terapija, masaže, usluge i tretmani (lice, telo, crylio, LGP, CACi.. ) 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MAXX ROYAL KEMER RESORT