Lokacija

Nalazi se u mestu Gündoğan, na 5km od poznate marine u mestu Yalıkavak, 50km od aerodroma, 25km od centra Bodruma.

Opšti podaci

Hotel poseduje 72 sobe (27 standardnih soba, 32 deluxe sobe, 24 porodične sobe, 9 superior deluxe soba, 2 senior suite, 2 king suite )   i više vila različitog tipa prilagođene onima koji vole da uživaju u luksuzu. Hotel poseduje nekoliko restorana, 4 bara, poslastičarnicu, a od sadržaja za decu tu su dečiji bazen, mini klub, dečiji jelovnik.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa belim peskom i dok.

Smeštaj

Sve sobe imaju  sef, telefon, satelitsku LCD TV, mini bar , ketler i set za kafu i čaj, fen za kosu, u kupatilu Bvlgari kozmetiku, balkon, Wi-Fi internet.

Standardne sobe su površine 37m² sa balkonom. Mogu imati pogled na baštu ili more a imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu.

Deluxe sobe su površine 55m² sa balkonom.  Mogu imati pogled na more ili baštu, a  imaju deo za garderobu, francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu.

Porodične sobe su površine 90m² i imaju dve odvojene sobe sa francuskim krevetom ili odvojenim krevetima u svakoj.

Superior Deluxe  sobe su površine 64m² i sastoje se od spavaćeg dela i prostorije gde je smeštena garnitura za sedenje.

Plaćaju se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom i pored glavnog restorana ima i restoran domaće kuhine i suši restoran. Od barova tu su: Lobby Bar, Pool Bar, Amanni Bar & Lounge, Vara Bar & Lounge, kao i poslastičarnica i nargila bar.

Plaća se: uvozna i domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, nargila i sve van koncepta.

Sport i zabava

U okviru hotela se nalazi otvoren bazen, zatvoren bazen, bazen za decu, SPA centar, fitnes centar.

Plaćaju se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.