Lokacija

Nalazi se u mestu Turgutreis, 18km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2003.godine, a poslednji put renoviran 2020.godine. Ima ukupno 56 standardnih soba koje su raspoređene u okviru trospratne zgrade. Gostina su na raspolaganju glavni restoran, dva bara, bazen. Hotel se nalazi na svojoj plaži od koje ga deli promenada koja vodi do centra Turgutreisa. Ovaj deo Bodruma je poznat po najlepšoj plaži (prekoputa ostrva Kos), tako da je preporuka onima koji žele da uživaju u najlepšem delu Egejskog mora.

Hotel je skromnijeg sadržaja, tako da je za najmlađe tu samo deo u oviru glavnog bazena.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana i ležalki je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju TV, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, pločice na podu, telefon, balkon ili terasu. Površine su 22-35m2.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive– samoposluživanje u glavnom restoranu, izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera). Gostima su na raspolaganju i dva bara: Bar i Pool bar. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalokolna pića, coffee break u periodu 17:00-18:00. All inclusive koncept je u periodu 10:00-23:00.

Plaća se: uvozna i premium pića, energetska pića, turska kafa, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi  i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Sef, fotograf, rent-a-car.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, odvojeni deo bazena za decu, sportovi na vodi koji se dodatno plaćaju. Wi-Fi internet je gostima dostupan besplatno u lobiju hotela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.