RAMADA PLAZA ANTALYA

Lokacija

Nalazi se u centru Antalije na klifu, na samoj obali mora, oko 0,5km od Kaleiçi-ja i Marine, centralnog istorijskog dela Antalije i oko 16km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel se nalazi u srcu Antalije, na par minuta hoda od istorijskog jezgra grada (Kaleiçi) kao i od svih kulturnih i zabavnih sadržaja koje Antalija nudi. Ima 223 sobe (229 deluxe soba od 36m2, 8 porodičnih apartmana od 62m2, 14 apartmana od 72m2 i 1 kraljevski apartman od 612m2). Sve sobe imaju pogled na more.

Gostima su na raspolaganju glavni restoran Moods Terrace, 2 à la carte restorana (Verona – italijanski, Fish-Inn – riblji), 3 bara (Lobby, City Club Fitness i Indigo Club).

Za decu tu su dečiji bazen i dečiji klub sa bioskopom (4 – 12 godina).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju ponton plažu do koje se dolazi stepeništem niz klif sa terasama za odmor i sunčanje, ali i tunelom koji se nalazi na spratu -5 i dug je 90m te je na ovaj način odlazak na plažu olakšan. Ležaljke i dušeci se ne plaćaju. Gostima se preporučuju gradske plaže Lara i Konyaaltı.

Smeštaj

Deluxe sobe su opremljene: tuš-kadom, fenom, ogledalom za šminkanje, satelitskom LCD TV i radiom, internetom, mini barom (dopunjava se dnevno), sefom, centralnom klimom, kompletom za čaj i kafu, stolom za peglanje, pisaćim stolom, balkonom, Wi-Fi internet, room service od 02h do 07h (ne plaća se).

Plaćaju se: telefon, room service od 07h do 02h.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, branč, ručak, večera, ponoćna užina, Drink Service na plaži od 10h do 18h, Snack service Indigo Club od 14h do 17h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: à la carte restorani, doručak na brodu i paviljon posluženje, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, iznajmljivanje lap top računara, internet kafe, igraonica, rent-a-car, konferencijski centar (do 1.750 mesta).

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni Spa bazen, dečiji bazen, fitness centar, gimnastika, pilates, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: sve van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar se prostire na 2.700m2. Uređen je po Feng Shui-ju.
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, soba za odmor.

Plaća se: centar za negu lepote, masaže, piling, tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RAMADA PLAZA ANTALYA