Lokacija

Nalazi se u zalivu Makadi, oko 30km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci

Hotel je kao deo lanca hotela Rixos otvoren 2019. godine, kada je i renoviran. Zauzima površinu od 255.000m² i u ponudi ima 815 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju jedan od najvećih kompleksa bazena u Egiptu, a u sklopu ponude su i brojni restorani i barovi. 

Za decu tu su mini klub (4-6 godina), midi klub (7-9 godina), maxi klub (10-12 godina), bioskop, košarkaški i fudbalski tereni, akva park, 3 bazena.

Plaža

Hotel ima jako lepo uređenu plažu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel ima 815 smeštajnih jedinica i sve imaju ketler, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu, SAT LCD TV, klima uređaj, sef. Superior sobe su veličine 37-41m² i mogu imati pogled na baštu ili bočni pogled na more. Porodične sobe su veličine oko 82m² i sastoje se od dve sobe (u jednoj bračni krevet u drugoj dva single ležaja), mogu imati pogled na baštu ili bočni pogled na more. Swim up sobe su veličine 35-41m² i imaju pogled na bazene.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Lalezar, Epicure, Far East, Indian, Churrascaria, Mediterranean, People’s, Food Courd i Rixy Cafe & Food Court. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Lobby Lounge & Patisserie, English Pub, Rixos Sea View Lounge, ANjana Spa Lounge Bar, Rixos Suite Lounge Bar, Rixos Life Bentre, Beach Lounge, Beach Bar, Lagoon Pool Bars, Family Pool Bar i Sport Bar. U konceptu su sladoled, kolači, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: a’ la carte restorani, shisha, uvozna lokalna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizerski salon, prodavnica nakita, parfimerija, prodavnica suvenira, apoteka, prodavnica odeće i obuće, supermarket.

Sport i zabava

Hotel ima 10 bazena (od kojih je jedan 14.000m²), 3 dečija bazena sa toboganima, animacije, aerobik, odbojka na plaži, 2 fudbalska terena, 12 teniskih terena, 2 terena za razne sportove, stoni tenis, joga, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, boćanje, aerobik, pikado, vaterpolo, zumba, pilates, fudbal , večernji program. Wi Fi internet je dostupa besplatno u svim delovima hotela.

Plaća se: 

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, vitamin bar, jacuzzi, teretana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.