RIXOS PREMIUM BODRUM

Lokacija

Hotel Rixos Premium Bodrum se nalazi na svojoj plaži, udaljen je oko 10km od Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2003. godine a poslednji put renoviran 2010. godine. Zauzima površinu od 187.000m² i sastoji se od glavne zgrade i 42 bloka. Wi-Fi je dostupan u javnim prostorijama hotela. Ima 347 smeštajnih jedinica od čega su 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Poseduje glavni restoran (Sini), 4 a la carte restorana (turski, italijanski, riblji, azijski), poslastičarnicu i 7 barova.

Za decu je tu Rixy mini klub, mini disko, bioskop i igralište.

Plaća se : čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu sa plavom zastavicom EU i ponton veličine 500m². Takođe postoje i dva privatna doka od 80m² na koje ne mogu deca mlađa od 16. godina. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Deluxe sobe (42m²) su opremljene: balkonom, centralnom klimom, sefom, mini barom, Wi-Fi internetom, plazma TV-om sa satelitskim i muzičkim kanalima direktnim telefonom u sobi, tušem ili kadom, setom za čaj i kafu, fenom.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive – doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), užine, čaj i kolači u odredjeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: a la carte restorani, uvozna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja koje pruža hotel tu su prodavnice, doktor, frizer, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Rixy aqua park (4 tobogana), otvoreni bazen, zatvoreni bazen, košarka, odbojka na plaži, tenis, bioskop, uživo muzika, pikado, dnevne i večernje animacije.

Plaćaju se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, oprema i časovi tenisa i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, finsko kupatilo, fitnes centar, soba za rekreaciju.

Plaćaju se: masaže, salon lepote, kupanje i masaža u Turskom kupatilu, pedikir i manikir i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ TURSKA 2020

RIXOS PREMIUM BODRUM