Lokacija

Nalazi se u mestu Nabq bay oko 200m od centra i oko 9km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2016. godine, prostire se na površini od 333.000m2 i sastoji se od dve glavne zgrade, 36 aneks zgrade i 4 vile. Zbog svoje lokacije preporučuje se svima koji vole aktivan odmor, ali i onima koji žele svoj odmor da provedu u okviru kompleksa izuzetnog sadržaja i usluge. Gostima su na raspolaganju glavni i 7 a la carte restorana, 9 barova, 7 bazena i SPA centar.

Za decu tu je Rixi Club (1-12 godina), soba za spavanje, takmičenja, bazeni, mini disko, igrice, fudbal kao i razne druge dnevne aktivnosti.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 320m dugačkoj plaži sa pontonom dužine 850m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 720 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, ketler, fen za kosu. Mogu imati pogled na bazen ili baštu.

Superior sobe su veličine oko 32m2.

Deluxe sobe su veličine 36-40m2.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), a u ponudi je i hrana za bebe. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restorani – L’ Olivo (italijanska kuhinja), Asian (azijska kuhinja), Lalezar (turska kuhinja), Epicure (francuska kuhinja), Salt (riblji restoran), La Churrascaria (brazilska kuhinja), The Mangal (roštilj), People’s International. U ponudi je i nekoliko barova – Piano Lobby Bar, Rixos Lounge, Lagoon Pool Bar, Fountain Pool Bar, Rixos Arena Bar, Entertainment Pool Bar, Tiran Island Beach Bar, Detox Bar, Teenage Sports Bar, Vitamin Bar, Shisha Bar. U sklopu koncepta su i užine, peciva, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Teppanyaki deo u People’s International restoranu, VIP Executive Lounge, Shisha Bar i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluge pranja i peglanja veša, parking, transfer, lični batler.

Sport i zabava

U sklopu hotela se nalazi nekoliko bazena (svi se greju u zimskoj sezoni), aerobik, časovi joge i pilatesa, boćanje, stoni tenis, teniski tereni, fitnes centar, odbojka na plaži, mini fudbal, bilijar, Wi-Fi internet, časovi zumbe, sauna, Rixos Aquaventure Park  sa 16 tobogana i besplatan prevoz do njega na svakih 30 minuta.

Plaća se: škola ronjenja, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena.

Spa & wellness

Fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, Vitamin Bar, jacuzzi.

Plaća se: masaže, pilinzi, tretmani za negu lica i tela, salon lepote, manikir i pedikir. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.