SKY NOVA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet, udaljen je oko 3km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Zahvaljujući dobroj lokaciji (500m od centra Gumbeta), lako se može doći do tržnih centara i barova, pa je preporuka za mlade i one koji žele dinamičniji odmor. U toku dana, možete mini-busom obići mnoge znamenitosti u blizini hotela. Hotel ima ukupno 35 soba, Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Hotel poseduje glavni restoran, 2 otvorena bazena.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža

Na udaljenosti od 150 m nalazi se velika javna plaža.  Gosti mogu da koriste i plažu sa kojom hotel ima saradnju gde mogu da koriste ležaljke i suncobrane besplatno.  Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 29 soba.  Sobe poseduju kupatilo, fen, Wi-Fi, klimu, sef, telefon.

Plaća se: telefon, sef, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), doručak, ručak, večera, užine u periodu od 13:00 – 16:00h, kao i čaj i kolači u 17:00h.  Domaća alkoholna i bezalkoholna pića se ne plaćaju u periodu između 10:00 – 23:00.

Plaća se: uvozna, flaširana  i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, Wi-Fi, u blizini hotela postoji i besplatan parking.

Sport i zabava

Otvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, bilijar, pikado, fitness centar, razne animacije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SKY NOVA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }