SKY STAR HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet,  3 km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Gümbet, jako blizu ulice sa barovima i diskotekama.  Ima ukupno 79 soba i gostima su na raspolaganju dva otvorena bazena, glavni restoran otvoreni i zatvoreni kao i bar na bazenu.

Za decu tu su dva dečija bezana na otvorenom.

Plaža

Hotel je 50m udaljen od gradske plaže koju gosti mogu da koriste, a takođe postoji i mogućnost korišćenja plaže sa kojom hotel ima saradnju gde mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen, klima uređaj, LED TV, sef, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, kupatilo,nemaju sve sobe balkon.

Plaća se: telefon, sef, room service.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu All Inclusive -samoposluživanje ( izbor više jela u glavnom restoranu-doručak, ručak, večera). U koncept usluge koji traje do 23h su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor , servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, menjački poslovi, parking.

Sport i zabava

Dva otvorena bazena za odrasle, dva bazena za decu, a od ostalih aktivnosti tu su bilijar, stoni tenis i ostale dnevne animacije uključene u koncept hotelske usluge.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SKY STAR HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }