SKY STAR HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet,  3 km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Gümbet, jako blizu ulice sa barovima i diskotekama.  Ima ukupno 79 smeštajnih jedinica i gostima su na raspolaganju dva otvorena bazena, glavni restoran otvoreni i zatvoreni kao i bar na bazenu.

Za decu tu su dva dečija bezana na otvorenom.

Plaža

Hotel je 50m udaljen od gradske plaže koju gosti mogu da koriste, a takođe postoji i mogućnost korišćenja plaže sa kojom hotel ima saradnju gde mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen, klima uređaj, LED TV, sef, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, kupatilo.

Plaća se: telefon, sef, room service.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu All inclusive -samoposluživanje ( izbor više jela u glavnom restoranu-doručak, ručak, večera). U koncept usluge koji traje do 23h su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor , servis za pranje i peglanje veša, rent a car, menjački poslovi, parking.

Sport i zabava

Dva otvorena bazena za odrasle, dva bazena za decu, a od ostalih aktivnosti tu su bilijar, stoni tenis i ostale dnevne animacije uključene u koncept hotelske usluge.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SKY STAR HOTEL