SKY VELA HOTEL

Lokacija

Sky Vela Hotel nalazi se na samo 4 km od ostataka drevnog grčkog grada Halikarnasa i na 10 minuta vožnje od tvrđave u Bodrumu. Aerodrom Milas-Bodrum je udaljen 40 km Vela.  

Opšti podaci

Sky Vela Hotel se nalazi na 2 minuta hoda od obale Egejskog mora u zalivu Gumbet i na 5 minuta vožnje od centra Bodruma. Nudi 2 otvorena bazena, besplatan bežični internet i klimatizovane sobe sa 32-inčnim LCD TV-om.

Plaža

Hotel ima svoju plažu udaljenu oko 350 metara od hotela. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju SAT LCD TV, klima uređaj, fen za kosu, većina soba ima balkon. Standardne sobe zgradama i mogu imati pogled na more ,baštu ili bazen . Family sobe  imaju pogled na more. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju i barovi . U koncept su uključeni i užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Spa & wellness

Bazen i spa centar hotela Club Vela predstavljaju idealno mesto za opuštanje. U hotelu Club Vela možete igrati pikado i stoni tenis. Gosti mogu vežbati u fitnes centru i uživati u turskom kupatilu, sauni ili sobi za masažu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SKY VELA HOTEL