SKYLIFE BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet, na oko 3km od centra Bodruma i 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom centru mesta Gümbet, na 50m od ulice sa barovima i diskotekama. Hotel ima ukupno 79 soba. Gostima su na raspolaganju dva otvorena bazena, glavni restoran.

Za decu tu su dva dečija bzena.

Plaža

Hotel je 50m udaljen od gradske plaže koju gosti mogu da koriste, a takođe postoji i mogućnost korišćenja plaže sa kojom hotel ima saradnju gde mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane. Na plaži se sva pića plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen za kosu, LED TV, kupatilo, split klimu, Wi-Fi internet, sef, mini bar, telefon i nemaju balkon.

Plaća se: telefon, sef, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive -samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, užina, večera). U koncept usluge su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, a koncept usluge traje do 23:00.

Plaća se: sva uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, parking, menjački poslovi.

Sport i zabava

Hotel ima dva otvorena bazena za odrasle, dva dečija bazena, a od ostalih aktivnosti tu su stoni tenis, bilijar, kao i ostale dnevne animacije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SKYLIFE BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }