STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE

Lokacija

Nalazi se u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu, u beloj boji i predstavlja pravu oazu luksuza. U ponudi ima 3 bazena, nekoliko restorana i bazena. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Steigenberger Al Dau (9 bazena) kao i hotela Steigenberger Aqua Magic (aqua park kao i užine i pića u toku boravka).

Hotel je samo za odrasle (+16).

NAPOMENA: nije moguće koristiti restorane hotela Steigenberger Al Dau dok traje Covid 19.

Plaža

Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju jacuzzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.
Suite Jacuzzi su veličine oko 50m
Suite Swim Up su veličine oko 50m. sa direktnim izlazom na bazen.
Penthouse Suite su veličine oko 110m. Sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe.

Plaća se:
room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana – Gourmet Market, gostima su na raspolaganju i sledeći restorani – Alex Beach Club & Restaurant, S-Square Sumo House i S-Square Samurai. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Pure Lounge, Pure Chill Bar, S-Square Sushi Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: ceđeno voće, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, transferi, nargila.

Sport i zabava

Hotel ima 3 bazena – Party Pool za zurke sa DJ-em, Play Pool sa stolovima za bilijar i Chill Pool sa ležaljkama. Gosti imaju i  pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup aqua parku sa 6 tobogana u hotelu Steigenberger Aqua Magic.  Tokom zimske sezone dva bazena se greju i swim up bazeni se greju (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Svuda u hotelu i na plaži je dostupan Wi Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, golf i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tretmani i masaže u Spa centru su uz doplatu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,281" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }