SUNDANCE RESORT

Lokacija

Nalazi se oko 1km od centra Turgutreisa, oko 20km od centra Bodruma i oko 51km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 30.000mi ima ukupno 251 sobu (125 standardnih soba, 25 family soba, 2 suite, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama i 6 connection soba). Sve sobe su raspoređene u okviru dve zgrade (glavna zgrada i aneks zgrada). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana, nekoliko barova, bazena i Spa centar.

Hotel je prilagođen gostima sa posebnim potrebama, na bazenima postoje rampe.

Za decu tu su mini club (4-12 godina), igralište, dečiji bazen, mini disco, animacije.

Plaža

Hotel ima svoju 170m dugačku peščanu plažu i dok.  Upotreba suncobrana, ležaljki  i peškira  za plažu je besplatna. 

Smeštaj

 Sve sobe imaju imaju klima uređaj, SAT LCD TV, set za kafu i čaj, fen za kosu, sef, mini bar (samo voda), keramički pod, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu “The Islands” (doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Pored glavnog restorana hotel ima i dva à la carte restorana (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju) – restoran internacionalne kuhinje i riblji restoran “Chipura”. U ponudi je i nekoliko barova – Lobby bar, Pool bar i Starlight bar. U koncpet usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, kolači i užine u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: à la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da menja detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Mini market, fotograf, frizerski salon, sala za konferencije, doktor, rent-a-car, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen za odrasle, sa animacijama, bazen bez animacija, bazen sa 2 tobogana, zatvoren bazen, dečiji bazen, animacije, aerobic, aerobic u vodi, stoni tenis, fitness, odbojka na plaži, pikado, boćanje, razne igre u bazenu, kao i večernji program.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SUNDANCE RESORT