THALASSA MAHDIA AQUAPARK

Lokacija

Hotel se nalazi na oko 4 km od centra Mahdie, 50 km od aerodroma u Monastiru, 210 km od aerodroma Tunis.

Opšti podaci

Hotel Thalassa Mahdia Aquapark nalazi se oko 4 km od centra grada Mahdia.  Otvoren je 2002. godine, a poslednje renoviranje bilo je između 2007. i 2008. godine. Poseduje 233 sobe, glavni restoran, a la carte restoran i 4 bara – na plaži, kod recepcije, kod bazena i Morish cafe.  Za najmlađe tu su dečiji klub (4-10) i Junior klub (10-14). Pored raznih dnevnih i večernjih aktivnosti, tu je i dečiji bazen i vodeni park.

Plaža

Hotel poseduje svoju 300 m dugačku peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci su na raspolaganju gostima bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit.

Smeštaj

Postoji ukupno 233 soba. Svi tipovi soba poseduju kupatilo, terasu ili balkon, SAT TV, telefon, mini bar, sef.

Plaća se: telefon, mini bar, sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 11:00), ručak (12:30 – 14:00), večera (18:30 – 21:30), užine (16:00 – 17:00), ponoćna užina (22:00 – 23:00). Gostima su na raspolaganju 4 bara, u kojima se služe hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kao i slatke i slane užine.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi, nargila (šiša) u Moorish Cafe-u, kao i ostale usluge van koncepta.

Ostali sadržaji

Prodavnice, suvenirnica, lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, internet, salon lepote.

Sport i zabava

Dva zatvorena bazena (jedan je sa morskom vodom), jedan otvoreni bazen, dečiji bazen, 5 tobogana, stoni tenis, tenis, aerobik, boćanje, mini golf, odbojka na plaži, vaterpolo, fitnes, pedalina, dnevne i večernje animacije, muzika uživo.

Plaća se: osveteljenje za teniski teren, sportovi na vodi, video igrice.

Za najmlađe

Deci od 4 do 10 godina, na raspolaganju je dečiji klub, kao i starijoj deci od 10 do 14 godina – Junior klub. Pored raznih dnevnih i večernjih aktivnosti, tu je i dečiji bazen i vodeni park.

Spa & wellness

Jacuzzi, sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THALASSA MAHDIA AQUAPARK
Katalog leto 2020