THOR EXCLUSIVE

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Kaynar, 6km od centra Bodruma, i 25km od aerodroma Milas. 

Opšti podaci

Hotel je samo za odrasle. Prostire se na 16.000m2 i raspolaže sa 187 smeštajnih jedinica. 

Ima nekoliko restorana i barova. 

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugačkoj 50m, koja je rezervisana isključivo za goste hotela. 

Smeštaj

Sve sobe u hotelu poseduju: klima uređaj, telefon, fen, Wi-fi, SAT TV, mini bar, kuhinju, sef, TV, i terasu ili balkon. 

Superior sobe imaju 36m2, i mogu smestiti 3 osobe, dok deluxe sobe imaju takođe 36m2, ali su samo za 2 osobe. Deluxe Jacuzzi Swim Up sobe su 36m2 i u njima se mogu smestiti 2 osobe. Junior Suite ima 65m2, za maksimum 2 osobe. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive: samoposluživanje – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina obavljaju se u glavnom restoranu – Asgard, a pored njega postoje jos dva a la carte restorana (uz rezervaciju), italijanski i riblji. 

Plaća se: sve flaširana alkoholna pića, određena uvozna i deluxe pića, sve ostalo van koncepta. 

Sport i zabava

Hotel tokom celog dana ima razne koncerte i predstave, u kojima gosti momgu uživati. Od ostalih aktivnih sadržaja postoji: stoni tenis, pikado, fitness centar bez doplate, a dodatno se naplaćuju motorizovani sportovi na vodi, katamaran i škola surfa. 

Spa & wellness

Gostima je na raspolaganju i Spa Centar koji ima: saunu, Tursko kupatilo, parno kupatilo, shock showers, zatvoreni bazen, jacuzzi. 

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela, frizer, salon lepote

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THOR EXCLUSIVE