TITANIC DELUXE GOLF BELEK

Lokacija

Nalazi se u Beleku, Kadriye na svojoj plaži do koje se dolazi brodićem, oko 6km od centra Beleka i oko 25km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2013. godine, prostire se na 170.000m2. Glavna zgrada ima 6 spratova. Ukupno ima 600 soba (standardne, superior, river side sobe, family suite, deluxe suite, major suite, corner suite i razni tipovi vila).

Hotel ima glavni restoran i još 5 restorana, 5 à la carte restorana, dečiji restoran (“Poppet’s Railway“), “Green Lagoon Snack“ restoran, “Stela Beach Snack“, poslastičarnicu i 13 barova (“Cordelia Lobby“, “Noble – Irish Pub“, “Caprice“, “Bebek Coffee House“, “Centric“, “Comfort“, “Aqua“, “Solaris“, “Aristocrat Lounge“, “Vitamin Citrus“, “Olimpic“, “Amfi“i “Eternity Disco Bar“).

Za decu su tu “Tini Kids” klub (Tini Mini – 0-03 godine, Tini Midi 04-07 godina, Tini Maxi – 8-11, Tin Age – 11+), igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži i oko reke.

Smeštaj

Sve sobe su opremljene: tušem/kadom, kozmetičkim ogledalom, fenom, satelitskom TV sa muzičkim kanalima, ketlerom i setom za čaj i kafu, mini barom (dopunjava se dnevno), sefom, klima uređajem, balkonom, Wi-Fi internetom.

Standardne room su veličine oko 34m² i  imaju pogled na reku, baštu ili golf teren.

Superior room imaju oko 39m² i mogu imati pogled na reku, baštu ili golf teren.

Superior room 2– deca do 11.99 godina su gratis, primaju samo dvoje odraslih i dvoje dece, nije moguće napraviti rezervaciju za dvoje odraslih i jedno dete. Raspoloživost ovih soba obavezno proveriti u agenciji (ograničen je broj soba po polasku).

Deluxe suite imaju oko 70m² i sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom  i garniturom za sedenje i balkonom.

Family pool balcony suite ima 80m² , nalaze se u trospratnim vilama i u 7.bloku. Sastoje se iz dve  sobe, dva kupatila i balkona sa mogućnošću korišćenja zajedničkog bazena.

Family pool terrace suite ma 80m² , nalaze se u trospratnim vilama i u 7.bloku. Sastoje se iz dve  sobe, dva kupatila i balkona sa direktnim pristupom u bazen preko terase.

Plaćaju se: room service (ne naplaćuje se u periodu 03 – 07h, sokovi i hrana), telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je High class ultra all inclusive, samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, kao i dijetalni meni i meni za dijabetičare, razne užine i sladoled na raznim lokacijama u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani se mogu koristiti uz prethodnu rezervaciju, i ostalo van koncepta.
A’ la carte restorani će se u sezoni 2020. naplaćivati po osobi 10eur.

Ostali sadržaji

Lekar, šoping centar, frizer, business centar, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent-a-car, rent-a-bike, parking.

Sport i zabava

Zatvoreni bazen, jacuzzi, veliki otvoreni bazen, olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, aqua park sa toboganima, nekoliko manjih i dečijih bazena, fitnes centar, aerobik, gimnastika u vodi, vaterpolo, fudbal (trava), 3 teniska terena, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, boćanje, joga, pilates, nemotorizovani sportovi na vodi, surf uz licencu, animacije i programi, trbušni ples, diskoteka, večernji programi, živa muzika, Wi-Fi internet, besplatan prevoz do golf terena.

Plaćaju se: nargile, časovi plivanja, časovi ronjenja, tenis u večernjim satima, oprema za tenis, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, play station, motorizovani sportovi na vodi, i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Hotel ima najveći spa centar u Evropi (13.000m²), sa 33 sobe za masažu. Sastoji se iz dva dela, jedan je samo za starije od 16 godina, a drugi deo je dostupan i za decu. Tursko kupatilo (hamam), sauna, snežna soba, bio sauna, jacuzzi i parno kupatilo, vitaminski bar, soba za relaksaciju, fitnes centar.

Plaćaju se: Spa tretmani, masaže, piling, tretmani nege lica i tela, šminkanje, manikir, pedikir, solarijum, frizer.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TITANIC DELUXE GOLF BELEK