VOGUE HOTEL BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, oko 8km od centra Bodruma i oko 27km od aerodroma u Bodrumu.

Opšti podaci

Prostire se na 200.000m², otvoren je 2013. godine, a renoviran je 2019. godine.  Hotel poseduje glavni restoran Veranda, kao i dečiji restoran Veranda (ručak i večera), 4 a la carte restorana – italijanski, riblji, turski i azijski, 10 barova, 4 otvorena bazena, spa centar bogato opremljen, sale za sastanke.

Za decu je tu luna park , 8D bioskop, dino park, dečiji mini club koji se prostire na 5.000m²..

Plaža

Hotel ima prostranu plažu sa belim peskom i dve platforme za sunčanje. Ležaljke, sunconbrani i peškiri za plažu su dostupni gostima bez doplate.

Smeštaj

Sobe poseduju set za čaj i kafu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, Wi-Fi, fen, sef, telefon, papuče i bademanti. Većina soba ima balkone ili terase.
Garden room imaju površinu oko 32m², ne nalaze se u glavnoj zgradi i u njima mogu boraviti samo dve odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i dete. Nemaju balkon,  ni terasu. Nije moguće napraviti rezervaciju za dve odrasle osobe i bebu.
Superior garden view sobe imaju površinu oko 55m², ne nalaze se u glavnoj zgradi,imaju balkon.

Superior land view sobe imaju povrsinu oko 55m², i nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon.

Napomena: Za sve rezervacije u ovom hotelu gde je potreban smestaj u sobi za bebu neophodno je proveriti cene sa agencijom jer se ovakve rezervacije rade na upit sa hotelom i cena se zbog ovoga moze razlikovati u odnosu na onu koja je iskazana u cenovniku.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna pića i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor,  sale za sastanke.

Sport i zabava

Hotel ima 4 otvorena bazena, zatvoreni bazen, akva park sa 11 tobogana za odrasle i 9 za decu, fitness centar, zumbu, tenis, badminton, stoni tenis, odbojku na plaži, pikado, pilates, gimnastika u vodi.

Plaćaju se: sportovi na vodi, časovi tenisa, bilijar, kuglanje, bilijar, salon lepote, frizer, masaže i ostalo prema hotelskom konceptu.

Spa & wellness

Bogati Spa centar dekorisan je u orijentalnom stilu, na površini od 3.000m². Obiluje brojnim sadržajima:  bazen, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, tursko kupatilo (hamam), fitnes centar.

Plaća se: salon lepote, frizer, tretmani za negu lica i tela, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VOGUE HOTEL BODRUM