VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, oko 8km od centra Bodruma i oko 27km od aerodroma u Bodrumu.

Opšti podaci

Hotel se prostire se na površini od  400.000m², otvoren je 2013. godine, a renoviran je 2021. godine. Hotel  ima 783 sobe raspoređene u glavnoj zgradi i u bungalovima i 50 vila. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Veranda”, 4  à la carte restorana – italijanski, riblji, turski i azijski, 10 barova, 4 otvorena bazena, luksuzno opremljen Spa centar.

Za decu je tu luna park, 8D bioskop, dino park, dečiji mini club koji se prostire na 5.000m², Candyland kao i dečiji restoran u okviru glavnog restorana Veranda.

Plaća se: čuvanje dece, iznajmljivanje kolica za bebe.

Plaža

Hotel ima prostranu plažu sa belim peskom dugu 650m, kao i privatni deo plaže namenjen gostima koji su smešteni u vilama koji je dug 100m  i dve platforme za sunčanje. Ležaljke, sunconbrani i peškiri za plažu su dostupni gostima bez doplate.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

Sobe poseduju set za čaj i kafu, centralnu  klimu, SAT TV, mini bar, Wi-Fi, fen, sef, telefon, papuče i bademantil. Većina soba ima balkone ili terase.
Garden room imaju površinu oko 32m², nalaze se u bungalovima i u njima mogu boraviti samo dve odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i dete. Nemaju balkon, ni terasu. Nije moguće napraviti rezervaciju za dve odrasle osobe i bebu.
Superior garden room imaju površinu 55m², nalaze se u bungalovima. 
Superior land view sobe imaju površinu 50-55m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon.

Superior sea view sobe imaju površinu 50-55m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon.

Family garden soba ima površinu 75m², nalazi se u bungalovima.

Family suite ima površinu 75m², nalazi se  u glavnoj zgradi i može imati pogled na more.

Family connection room ima površinu 90m², nalazi se u bungalovima.

Napomena: Za sve rezervacije u ovom hotelu gde je potreban smeštaj u sobi za bebu neophodno je proveriti cene sa agencijom jer se ovakve rezervacije rade na upit sa hotelom i cena se zbog ovoga može razlikovati u odnosu na onu koja je iskazana u cenovniku.
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju pored glavnog restorana i à la carte restorani, 10 barova (Lobby bar, Candyland bar, Coffee bar, Cabaret Night Club bar, Pool bar, Beac bar, Vitamin bar, VIP bar, A La Carte bar, Service bar), poslastičarnica u određeno doba dana, užina, sladoled i turske palačinke.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, Candy bar  i sve  ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, servis za peglanje veša, prodavnice, fotograf, sale za sastanke, organizacija privatnih tura, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima dva glavna bazena na otvorenom sa delom za decu, bazen bez animacija, bazen sa aqua parkom (zauzima površinu 12.000m², sa 11 tobogana za odrasle i 9 za decu), kao i zatvoreni bazen, Candyland-carstvo za decu sa luna parkom, dino park. Od ostalih aktivnosti tu su: zumba, tenis, badminton, stoni tenis, mini fudbal, joga, odbojka na plaži, pikado, pilates, gimnastika u vodi, fitness centar.

Plaća se: sportovi na vodi, časovi tenisa, bilijar, kuglanje, bilijar, game room, Go Kart za decu, 8D bioskop, privatan fitnes trener i ostalo prema hotelskom konceptu.

Spa & wellness

Bogati Spa centar dekorisan je u orijentalnom stilu, na površini od 3.000m². Obiluje brojnim sadržajima: parno kupatilo, sauna, jacuzzi, tursko kupatilo (hamam), fitness centar.

Plaća se: tretmani za negu lica i tela, masaže i sve ostalo van hotelskog koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }