XANADU ISLAND HOTEL

Lokacija

Bodrum – smešten na privatnom poluostrvu, mesto Akyarlar, oblast Turgruteis , 25 km od centra Bodruma, 60 km od Milas internacionalnog aerodroma.

Opšti podaci

Hotel Xanadu Island je smešten na privatnom poluostrvu i zauzima površinu od 55.000m². Izgrađen je 2010. godine. Hotel je okružen prelepo uređenim vrtovima i baštama, prepun je zelenila i cveća. U ponudi ovog eksluzivnog hotela su različiti tipovi soba i vila. Ovaj hotel poseduje i dva otvorena bazena, jedan zatvoren bazen sa jacuzzi-jem, i pešačku stazu oko poluostrva.

Za decu tu su otvoren i zatvoren bazen, mini klub (za decu 4-12 godina), dečije igralište, animacije, dečiji bife za doručak , ručak i večeru, stolice za bebe u glavnom restoranu, krevetac za bebe.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu i dve platforme za sunčanje. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Smeštaj

Hotel nudi različite tipove luksuznih soba Suite sobe i Villa sobe koje mogu imati od 1 do čak 6 soba. Sve sobe imaju pogled na more i opremljene su najnovijom tehnologijom. Sadržaj soba: klima uređaj, LCD TV, direktan telefon sa govornom poštom, sef, mini bar koji se dopunjuje svakodnevno, fen za kosu i Wi-fi i kablovski internet.

Sunset suite 2 sobe – sastoji se od spavaće sobe sa francuskim lkrevetom i kliznim vratima odvojenog dela u kome se nalazi garnitura za sedenje u vidu sofe predviđene za dve osobe, kupatilo sa tuš kabinom i kadom, balkon.

Courtyard suite –sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom ili odvojenim krevetima, garniturom za sedenje (sofa predviđena za dve osobe) i kupatilom sa kadom i tuš kabinom, balkon.

Romance suite – sastoji se od jedne  prostorije koja ima spavaći deo sa velikim kružnim krevetom i deo za sedenje sa dve sofe, garderober i kliznim vratima odvojeno kupatilom u kome su tuš kabina i jacuzzi, balkon.

Elegance suite – sastoji se od dve spavaće sobe (u jedoj je francuski krevet do su u drugoj dva odvojena kreveta) i prostorije za sedenje sa sofom koja predviđena za dve osobe i radnim stolom, balkon.  Svaka soba ima svoje kupatilo.
 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je High class service/all day dining concept–   doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu koji je otvoren 24h), snack  meni u baru,  sva alkoholna i bezalkoholna pića domaće  proizvodnje, uvozna pića. Pored glavnog restorana u ponudi su i dva a la carte restorana (italijanski i riblji), nekoliko otvorenih i unutrašnjih barova (Archipelago bar, Xanadu bar, Rosebud bar & terrace koji radi 24h, Lobby bar, Sport bar, Beach Bar, Disco bar).

Plaća se: a la carte restorani (osim jednom tokom boravka, uz prethodnu rezervaciju dan ranije) i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

 Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, konferencijske sale, prodavnice, prodavnica suvenira, parking.

Sport i zabava

Hotel poseduje dva otvorena bazena i  jedan zatvoreni bazen sa jacuzzi, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, fitnes centar, saunu, jacuzzi i tursko kupatilo, teniski teren, terene za odbojku, košarku i streljaštvo, sto za bilijar i stoni tenis, aerobik, gimnastika.

Plaća se: oprema za tenis, privatni časovi tenisa, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi (jet ski, parasailing, banana, ronjenje).

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi i fitnes centar.

Plaća se: tretmani  i nega lica i tela, piling, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

XANADU ISLAND HOTEL