YASMIN BODRUM RESORT

Lokacija

Nalazi se oko 3km od centra Turgutreisa, oko 23km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 2004. a renoviran 2018. godine i zauzima površinu od 108.000m2. Sastoji se od glavne zgrade (6 spratova) i dvospratnih bungalova (42 bloka), i ima ukupno 484 sobe (193 standardne sobe u glavnoj zgradi, 39 junior suite u glavnoj zgradi, 2 deluxe suite u glavnoj zgradi, 233 club standardne sobe, 15 junior suite u klubskom delu hotela i 3 deluxe suite u klubskom delu hotela). Smešten u prelepom okruženju preporuka je za miran odmor. Gostima su na raspolaganju glavni restoran,  5 à la carte restorana (turski, italijanski, riblji, burger house i suši restoran), nekoliko barova, diskoteka, Spa centar .

Za decu je tu mini club (4-12 godina), dečiji bazen sa dva tobogana, zatvoreni dečiji bazen i mini disco.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je dugačka čak oko 1km, i ima 3 pontona. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju keramički pod, sef, telefon, LCD TV sa satalitskim kanalima, centralnu klimu, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, mini bar i balkon ili terasu.

Club standard sobe imaju oko 29m2  mogu imati pogled na kopno ili na more. Ove sobe nemaju Wi-Fi internet.

Standardne sobe u glavnoj zgradi imaju oko 30mnalaze se u glavnoj zgradi i imaju sve iste sadržaje kao i club sobe, imaju Wi-Fi internet.

Junior suite  ima oko 38m2, može biti u glavnoj zgradi ili u bungalovima, sastoji se od 2 odvojene spavaće sobe, u jednoj sobi je francuski ležaj dok su u drugoj sobi 2 odvojena kreveta. Junior suite u bungalovima je površine 40m2 i nema Wi-Fi internet.
Napomena: Za sve rezervacije u ovom hotelu gde je potreban smeštaj u sobi i za bebu, neophodno je proveriti cene sa agencijom jer se ovakve rezervacije rade na upit sa hotelom i cena se zbog ovoga može razlikovati u odnosu na onu koja je iskazana u cenovniku.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina  u glavnom restoranu “Myndos” (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima 5 à la carte restorana (riblji” The Oceania Restaurant ” , turski ” Sultan Restaurant ” , italijanski ” La Perla Restaurant “, “Burger House” i “Sushi Bar & Restaurant”) i nekoliko barova (Pool bar, Beach bar, Bistro snack bar, Disco bar, Lobby bar). U koncept usluge su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glavnom restoranu, kao i užina u određeno vreme na oderđenim mestima unutar hotelskog kompleksa. Usluga à la carte restorana je besplatna jedanput tokom boravka od minimum 7 noći uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

Plaća se:  à la carte restorani, premium pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Fotograf, prodavnice rent-a-car, suvenirnica, lekar, frizer, menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, konferencijske sale. 

Sport i zabava

Gosti hotela mogu uživati u sledećim sadržajima: 3 otvorena bazena sa toboganom, 1 zatvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni dečiji bazen, svakodnevne animacije, muzika uživo, žurke na plaži, diskoteka, zatvoreni tereni za odbojku, košarku i tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, mini fudbal, vaterpolo, boćanje, pikado, fitness. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela i ograničene je brzine i protoka.

Plaća se: teniska oprema, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, internet cafe, soba sa igrama, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Spa centar zauzima prostor od 2.500m2.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela, meditacija i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

YASMIN BODRUM RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }